Δάρας: «Πραξικοπηματική η απόφαση της ΕΠΟ, παραιτούμαι από την SL»

Gazzetta team
Δάρας: «Πραξικοπηματική η απόφαση της ΕΠΟ, παραιτούμαι από την SL»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου εξαπέλυσε «επίθεση» στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου και αποχώρησε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της διοργανώτριας αρχής

Την έντονη αντίδραση του Χρήστου Δάρρα προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΟ να μην κάνει αποδεκτή εκείνη της SL σε ότι αφορά την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης βαθμών από τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση και τελικά να την μειώσει στο «-3», αντί για «-6» που ίσχυε. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου με δήλωσή του εξαπέλυσε φραστική επίθεση στην Ομοσπονδία και έκανε γνωστό πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας παραιτείται από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της διοργανώτριας αρχής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ και να θεσπίσει ως ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ την αφαίρεση 3 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών, παρά και την σύσταση του υπεύθυνου αδειοδότησης να μην ισχύσει για φέτος η αφαίρεση βαθμών, επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την διοργανώτρια των πρωταθληματων και των αποφάσεων της.

Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, διαμαρτυρόμενος για την πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ, η οποία για πρώτη φορά αγνόησε τη σχετική εισήγηση της Σούπερ Λιγκ την οποία διαβίβασε ο πρόεδρος της.

Τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά πλειοψηφία στη Σούπερ Λιγκ δεν παίζουν κανένα ρόλο για την ΕΠΟ και εντός μισής ώρας αλλάζουν. Προφανώς πρόκειται για κατευθυνόμενες αποφάσεις.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED