Μπαντής: «Διαφωνώ με όσους λένε πως δεν δουλέψαμε δύο μήνες»

Gazzetta team
Μπαντής: «Διαφωνώ με όσους λένε πως δεν δουλέψαμε δύο μήνες»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής σχετικά με όσους λένε πως για δύο μήνες οι ποδοσφαιριστές δεν δουλεύουν, τονίζοντας πως αυτό δεν ισχύει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαντής στον ΣΠΟΡ FM έχουν ως εξής:

Για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που συμμετείχε με τους Τσιόδρα και Αυγενάκη: «Εμείς αυτό που ζητήσαμε ήταν το ομαδικό μας άθλημα, να μετατραπεί για το προσεχές διάστημα σε ατομικό. Δηλαδή να κάνουμε ατομικές προπονήσεις είτε με μπάλα είτε χωρίς μπάλα. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι τις επόμενες μέρες θα το κοιτάξουμε. Ημερομηνίες δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή. Αναμένουμε μία απάντηση από την επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί από το υπουργείο Αθλητισμού, ώστε να δούμε αν τελικά θα έχουμε το “Ok” ώστε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις για τη φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή και την ατομική του προπόνηση η οποία σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ όταν με το καλό έχουμε ομαδικές προπονήσεις. Να σκεφτείτε πως πάντα τα καλοκαίρια όταν κάνουμε διακοπές, πριν ξεκινήσουμε την προετοιμασία έχουμε ειδικό πρόγραμμα από τους γυμναστές των ομάδων και κάνουμε ατομικές προπονήσεις στις διακοπές μας».

Για την τωρινή κατάσταση: «Δεν είναι εύκολο όλο αυτό και το κατανοούμε όλοι σίγουρα. Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν χρειαζόμαστε τρεις-τέσσερις εβδομάδες προπονήσεις για να ξεκινήσουν επίσημα οι αγώνες. Αυτό που έχω ζήσει εγώ, είναι να έχουμε τελειώσει υποχρεώσεις με τον Αστέρα Τρίπολης αρχές Ιουνίου, να επιστρέφουμε έπειτα από 20 μέρες για λίγες μέρες προετοιμασίας, γιατί είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Για τα συμβόλαια: «Υπάρχει κατανόηση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, από την άλλη όμως λένε ότι δεν δούλεψαν στους δύο μήνες. Διαφωνώ σε αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν δώσει πρόγραμμα και μάλιστα κάνουν μέσω Skype ή άλλων προγραμμάτων, προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές για τη φυσική κατάσταση. Δεν θα σταθώ μόνο σε αυτό. Αν αποφασιστεί να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει ένα 12μηνο στην ουσία χωρίς να έχει πάρει άδεια πλην εξαιρέσεων».

Για το αν είναι υπέρ της ομαδικής εξεύρεσης λύσης για τα συμβόλαια: «Αυτή είναι μία ερώτηση η οποία υπάρχει και ναι και όχι. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε καλώς είτε κακώς, υπάρχουν δύο κατηγορίες ομάδων. Αλλιώς θα διαπραγματευτεί με μία ομάδα από την οποία έχει να πληρωθεί 6 και 7 μήνες, αλλιώς με μία ομάδα που είναι τυπική. Με μια έρευνα που είναι ήδη σε εξέλιξη, υπολογίζουμε ότι περίπου το 70% των ποδοσφαιριστών στη Super League 2 πληρώνονται με το βασικό μισθό. Το ποσοστό μεγαλώνει σε χαμηλότερες κατηγορίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα