Ατζέντης Πέρεθ: «Δεν έχω καμία επαφή με την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες»

Ατζέντης Πέρεθ: «Δεν έχω καμία επαφή με την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες»

Gazzetta team
Ατζέντης Πέρεθ: «Δεν έχω καμία επαφή με την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες»

bet365

Μετά την ΑΕΚ και ο ατζέντης του Λουίς Πέρεθ διέψευσε ότι έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με την Ένωση.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ προχώρησε σε διάψευση των όσων ακούγονται σχετικά με κίνηση ή συζήτηση για τον 25χρονο δεξιό μπακ της Τενερίφης, Λουίς Πέρεθ.

Μετά την Ένωση και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ροδρίγο Λοβέγε διέψευσε ότι έχει μιλήσει με την ΑΕΚ, της οποίας το ενδιαφέρον, όπως υπογράμμισε, ήταν υπαρκτό στο παρελθόν.

«Η ΑΕΚ είχε δείξει ενδιαφέρον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της προηγούμενης σεζόν και θα διαπραγματευόμασταν με την Τενερίφη τον δανεισμό του, αλλά ήρθε ο τραυματισμός και αυτό φρέναρε τα πάντα με συνέπεια να μην προχωρήσει. Ομολογώ αυτή τη στιγμή πως δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες», ανέφερε ο ατζέντης του Πέρεθ στον ραδιοφωνικό σταθμό COPE.

Όσον αφορά το μέλλον του Πέρεθ και την πιθανότητα να παραμείνει ακόμα και στην Τενερίφη, όπου το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Λοβέγε πρόσθεσε: «Δεν το αποκλείω αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, το όνειρό μας είναι μια ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν για την επόμενη σεζόν. Μέχρι και σήμερα έχω μιλήσει με ομάδες που ρώτησαν για την περίπτωσή του, αλλά το μοναδικό συμβόλαιο που έχουμε είναι με την Τενερίφη. Δεν έχουμε κλείσει συμφωνία με καμία ομάδα, ούτε στην Ισπανία, ούτε στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα