Ούτε (καν) συζήτηση με Πέρεθ, τι ισχύει με Μπακάκη, Παουλίνιο

Ούτε (καν) συζήτηση με Πέρεθ, τι ισχύει με Μπακάκη, Παουλίνιο

Gazzetta team
Ούτε (καν) συζήτηση με Πέρεθ, τι ισχύει με Μπακάκη, Παουλίνιο

bet365

Στην Α.Ε.Κ. ξεκαθάρισαν ότι το δεν υπάρχει καμία κίνηση ή κουβέντα για τον Ισπανό 25χρονο δεξί μπακ που συντηρούν οι συμπατριώτες του και ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει με το δεξί άκρο της άμυνας.

Ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας στο εξωτερικό ανέφεραν πως ο Παουλίνιο δεν εμφανίζεται ικανοποιημένος με την παρουσία του στην Α.Ε.Κ έχοντας εμφανίσει τάσεις φυγής από την Ένωση. Κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού τόσο η πλευρά της ΑΕΚ όσο και τους ποδοσφαιριστή δείχνουν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την κοινή τους συνεργασίας.

Την ίδια ώρα, στην Ισπανία συνεχίζουν τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον Πέρεθ να βρίσκεται στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» με την Α.Ε.Κ πάντως να μην έχει κάνει κάποια κίνηση ή συζήτηση για τον άσο της Τενερίφης.

Τέλος, όσον αφορά τα περί πρόταση για παραχώρηση του Μιχάλη Μπακάκη στην Ένωση ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει έρθει καμία πρόταση στα γραφεία της για τον διεθνή Ελληνα άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα