Κατσουράνης: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο καλύτερος παράγοντας στην Ελλάδα»

Κατσουράνης: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο καλύτερος παράγοντας στην Ελλάδα»

bet365

Στη δίωρη ζωντανή συνέντευξη του στο gazzetta ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για όλους και για όλα... Μεταξύ όσων είπε ήταν και η ατάκα για τον Ιβάν Σαββίδη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 ρωτήθηκε στο #ΜένουμεΣπίτι του gazzetta.gr για τον παράγοντα που θεωρεί ότι έχει κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Ο Ιβάν Σαββίδης», ήταν η αποστομωτική απάντησή του!

Ανήμερα της «επετείου» από την «επανάσταση του ΠΑΟΚ», ήρθε ο Κώστας Κατσουράνης να επιβεβαιώσει γιατί ο ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδας θεωρείται ότι έχει στόχο και όραμα για να βελτιώσει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά το λέω απ’ έξω πως βλέπω τα πράγματα. Χωρίς να λέω ότι και οι άλλοι δεν έχουν καλή διάθεση για να φτιάξουν ένα καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να το πετύχουν. Δεν υπάρχει πιο κάτω από εδώ που φτάσαμε. Πρέπει να παίζουν επαναλαμβάνω οι Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Είναι κάτι που θα μας αφήσει πράγματα στο μέλλον», πρόσθεσε ο Πατρινός πρώην άσος, που αγωνίστηκε για μόλις ενάμιση χρόνο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα