Τα 3 ματς που θα ήθελε να ξαναπαίξει ο Κώστας Κατσουράνης (vids)

Gazzetta team
Τα 3 ματς που θα ήθελε να ξαναπαίξει ο Κώστας Κατσουράνης (vids)

bet365

O Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην εκπομπή #ΜένουμεΣπίτι του gazzetta.gr και μας εξήγησε τους λόγους που θα ήθελε να ξαναπαίξει 3 αγώνες.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για σχεδόν δύο ώρες ο Κώστας Κατσουράνης σε μια διαφορετική συνέντευξη απάντησε σε όλα όσα τον ρωτήσαμε στην εκπομπή #ΜένουμεΣπίτι του gazzetta.gr. Και μεταξύ άλλων ο «Κατσούρ» ρωτήθηκε και για τα 3 ματς που θα ήθελε να ξαναδώσει στην καριέρα του.

ΟΚ, όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποιο ήταν το νούμερο 1 παιχνίδι που θα ήθελε να ξαναπαίξει αλλά έδωσε και μια διαφορετική τροπή.

Ο Κώστας Κατσουράνης λοιπόν εκτός από το ματς της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα για την φάση των «16» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 επέλεξε άλλους δύο αγώνες από την τεράστια καριέρα του. Στη συνέχεια του κειμένου μπορείτε να δείτε τα βίντεο από τα τρία ματς που επέλεξε ο «Κατσούρ» αλλά πάμε πρώτα να τον ακούσουμε...

Και τώρα πάμε στα ματς!

1) Ελλάδα-Κόστα Ρίκα 1-1 κανονική διάρκεια και παράταση, 5-3 στα πέν.

Προφανώς δεν είναι μόνο ο Κατσουράνης ο οποίος θα ήθελε να το ξαναπαίξει αλλά όλοι οι Ελληνες που θα θέλαμε να το ξαναδούμε από την αρχή. Ωστόσο ο «Κατσούρ» θα έκανε και μια αλλαγή. Θα έβαζε τον εαυτό του βασικό στο ματς μιας και όπως είπε «Απ' όλα τα ματς που δώσαμε στο Μουντιάλ αυτό μου ταίριαζε περισσότερο. Αλλά όπως έλεγαν όλοι τότε ήταν που έδινα χαρτάκι στο Σάντος».

2) ΑΕΚ-Ιωνικός 0-1 με το γκολ του Νατσούρα

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν 2004-05 η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό που παλεύει για τον υποβιβασμό. Ομως στο τέλος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 87' ο Αντώνης Νατσούρας σκοράρει για τον Ιωνικό και χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Κώστας Κατσουράνης είπε στο #ΜένουμεΣπίτι του gazzetta.gr για το συγκεκριμένο ματς οτι «θα το ξαναέπαιζα με κανονικούς διαιτητές. Ξένους, αν γίνεται. Αμα είχαμε ξένους διαιτητές θα βλέπαμε ποιος θα είχε πάρει εκείνο το πρωτάθλημα».

3) Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 1-3 για τους «16» του Europa League

Το τρίτο ματς που θα ήθελε να παίξει ξανά ο Κατσουράνης ήταν αυτό του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ στις 12 Μαρτίου του 2010. Ο Παναθηναϊκός είχε αποκλείσει την Ρόμα στους «32» και φιλοξενούσε την Σταντάρ στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς των 16. Οι «πράσινοι» έχασαν με 1-3 και ο Κατσούρ εξήγησε στο gazzetta.gr γιατί ήθελε να ξαναγίνει. «Θεωρώ ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε κι άλλο μετά την Ρόμα. Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γενικά δε το καταλαβαίνω αυτό στην Ελλάδα όταν έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις στην Ευρώπη, όσα χρόνια κι αν έχεις να πάρεις πρωτάθλημα. Τι να κάνουμε δεν πέρασε το χαρτάκι και τότε...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα