Μπαλτάκος: «Δε χρειάζεται να υπάρξουν αποδείξεις για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Δε χρειάζεται να υπάρξουν αποδείξεις για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην εισήγηση-βόμβα της ανακρίτριας Παναγιώτα Σπανού, εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) στο Metropolis 95,5:

Για την εισήγηση-βόμβα για υποβιβασμό του Ολυμπιακού: «Η κ.Σπανού θα είναι παρούσα στην διαδικασία για να υποστηρίξει την εισήγησή της ενώπιον των τριών άλλων μελών. Διάδικος είναι μόνο καταγγελόμενος άρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να κάνει παρέμβαση, αλλά στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας το δικαστήριο δέχθηκε την παρέμβαση του Ολυμπιακού».

Για το αν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση ο ΠΑΟΚ για την εισήγηση για υποβιβασμού του Ολυμπιακού αλλά και την πολυϊδιοκτησία που ψάχνει ο Δικέφαλος για τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να ερωτηθεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ γι΄αυτά τα δύο θέματα. Ολα τα φρούρια που αμύνθηκαν ανά τα χρόνια έπεσαν. Δεν μπορείς να είσαι πάντα στην άμυνα, πρέπει να επιτίθεσαι».

Για το αν οδηγούμαστε σε τιμωρία του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω όλα τα στοιχεία, πρέπει να διαβάσουμε όλα τα στοιχεία. Ο Κώδικας Δεοντολογίας λέει ότι δεν χρειάζεται να αποδειχθεί κάτι, πρέπει να έχουμε ενδείξεις. Αποχρώσες ενδείξεις, όπως τις λέμε στη δικονομία. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση των καταγγελόμενων. Λογικά θα συνεχιστεί η διαδικασία άσχετα με το τι έχει γίνει στο διοικητικό εφετείο».

Για τη συνέχιση του πρωταθλήματος: «Το ελληνικό πρωτάθλημα εξαρτάται από την κυβέρνηση, που θα αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι δημόσιας υγείας για να συνεχιστεί. Οι αγώνες ακόμη και να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, θα έχουμε θέμα με τους παίκτες στα αποδυτήρια που θα βρίσκονται πολύ κοντά. Εγώ πιστεύω πως είναι δύσκολο να παιχθούν 10 αγώνες, ίσως να σκεφτούμε κάτι πιο έξυπνο, κάτι με λιγότερους αγώνες. Ούτε η παύλα, ούτε ο πρωταθλητής στα χαρτιά είναι κάτι ποδοσφαιρικό, για να διευκολύνουμε και την κυβέρνηση για να πάρει την απόφαση. Οι 10 αγώνες είναι πολλοί γιατί δεν προλαβαίνουν ημερολογιακά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα