Στον Ατρόμητο δεν έχουν ενημέρωση για ενδεχόμενη παραπομπή

Νίκος Μαρούδας
Στον Ατρόμητο δεν έχουν ενημέρωση για ενδεχόμενη παραπομπή

bet365

Στο Περιστέρι κρατούν στάση αναμονής για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού ουδείς τους έχει κοινοποιήσει ή αποστείλει κάποιο σχετικό έγγραφο

Στάση αναμονής κρατούν στο Περιστέρι, αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από ενδεχόμενη παραπομπή των Γιώργου Σπανού, Γιάννη Αγγελόπουλου και του Ατρόμητου ως ομάδα, στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ. Και αυτό γιατί δεν τους έχει κοινοποιηθεί το παραμικρό, από κάποια αρμόδια υπηρεσία της ελληνικής ομοσπονδίας. «Δεν έχουμε κανένα έγγραφο που να λέει πως παραπέμπεται ο Ατρόμητος ή κάποιο στέλεχος της ομάδας. Η μοναδική επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο φάκελος προωθήθηκε στην ολομέλεια της επιτροπής για περαιτέρω διερεύνηση», σχολίαζαν χαρακτηριστικά στη Δυτική Αττική και ως ένα βαθμό έδειχναν και ενοχλημένοι, από τη δημοσιότητα που έχει λάβει η υπόθεση χωρίς εκείνοι να έχουν ενημερωθεί για το παραμικρό.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED