Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος θυμήθηκαν το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (pics)

Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος θυμήθηκαν το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (pics)

Gazzetta team
Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος θυμήθηκαν το πάρτι τίτλου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (pics)

bet365

Δύο από τους παίκτες της πρωταθληματικής ΑΕΚ ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα στο ΟΑΚΑ πριν από ακριβώς δύο χρόνια.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στις 22 Απριλίου του 2018 η ΑΕΚ με τη νίκη της επί του Λεβαδειακού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ εξασφάλιζε τον τίτλο και την επιστροφή της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος θυμήθηκαν εκείνη την ιδιαίτερη μέρα στο ΟΑΚΑ όταν και πανηγύρισαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

«Σαν σήμερα» με δύο κιτρινόμαυρες καρδιές ήταν η ανάρτηση του Μπακασέτα από τον πανηγυρισμό ενός εκ των γκολ που είχε σημειώσει στο παιχνίδι. Ο Λαμπρόπουλος ανέβασε τη φωτογραφία με τα «χέρια» από το κέντρο του γηπέδου μετά τη λήξη της αναμέτρησης και έγραψε: «Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα… Και επίσημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα