«Νέα Τούμπα»: Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει, όλα είναι εντός χρονοδιαγράμματος

«Νέα Τούμπα»: Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει, όλα είναι εντός χρονοδιαγράμματος

Gazzetta team
«Νέα Τούμπα»: Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει, όλα είναι εντός χρονοδιαγράμματος

bet365

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τον επικεφαλής της ομάδας εργασίας του ΠΑΟΚ να δίνει απαντήσεις.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, ο οποίος έχει τρέξει την εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και το πλάνο κατασκευής της «Νέας Τούμπας», αναφέρθηκε στις κινήσεις που αφορούν το όλο πρότζεκτ και το κατά πόσο έχει επηρεαστεί λόγω του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε την Τετάρτη (22/4) στο Metropolis 95.5:

«Έχει κατατεθεί προ διμήνου η μελέτη για το χωροθέτηση του γηπέδου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το Υπουργείο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει ως προτεραιότητα την εξέταση της μελέτης. Πλέον ασχολείται και το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι τρεις κύριοι παίκτες για την έγκριση, τα δυο Υπουργεία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, τρέχουν αυτή τη μελέτη. Παράλληλα το συντονισμό τον κάνει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται ενεργά με το θέμα και το "τρέχει". Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Επομένως η πανδημία δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Η Κυβέρνηση έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς φεύγει ο φάκελος από τη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει στην Αθήνα. Δεν υπάρχει καμιά απόκλιση του χρονοδιαγράμματος και υπάρχει πρόθεση από την Κυβέρνηση να το τρέξει χωρίς καθυστερήσεις. Το πότε θα γίνει στο γήπεδο; Χρειάζονται δυο πράγματα: Μέσα στο καλοκαίρι του 2021 θα έχουμε ένα Προεδρικό Διάταγμα στα χέρια μας. Φυσικά υπάρχουν και τα χρήματα αλλά αυτό νομίζω ότι είναι στη φροντίδα του Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι στιγμής δεν αφήνεται στην τύχη τίποτε».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED