Καντουρί: «Σε μεγάλα σπίτια με πισίνα η καραντίνα των ποδοσφαιριστών»

Καντουρί: «Σε μεγάλα σπίτια με πισίνα η καραντίνα των ποδοσφαιριστών»

Gazzetta team
Καντουρί: «Σε μεγάλα σπίτια με πισίνα η καραντίνα των ποδοσφαιριστών»

bet365

Για το πως βιώνει την καραντίνα μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να τονίζει πως οι ποδοσφαιριστές την ζούνε σε σπίτι με πισίνα, έχοντας περισσότερες ανέσεις από τους άλλους ανθρώπους.

Αναλυτικά ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ανέφερε τα εξής: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο όπως σε όλους. Μου λείπει η προπόνηση και τα παιχνίδια. Μου λείπουν οι συμπαίκτες μου. Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η οικογένεια μου. Δε μπορώ να δω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου από κοντά εδώ και δύο μήνες γιατί είναι πίσω στην Ιταλία. Η καραντίνα των ποδοσφαιριστών βέβαια, είναι σε ένα μεγάλο σπίτι, με πισίνα και τα πάντα, ενώ η καραντίνα των άλλων ανθρώπων είναι σε κανονικά σπίτια 70-80 τετραγωνικών και μένουν εκεί για δύο μήνες. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι σίγουρα πιο εύκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα