«Ο Χατζηγιοβάνης στη λίστα της Στουτγκάρδης»

«Ο Χατζηγιοβάνης στη λίστα της Στουτγκάρδης»

Gazzetta team
«Ο Χατζηγιοβάνης στη λίστα της Στουτγκάρδης»

bet365

Στη Γερμανία μετέδωσαν πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι η βασική εναλλακτική λύση της γερμανικής ομάδας, εφόσον δεν αποκτήσει τον Μουσάμπα από τη Ναϊμέγκεν

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στη λίστα της Στουτγκάρδης βρίσκεται ο |Τάσος Χατζηγιοβάνης, όπως αναφέρουν στη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα η «echo24.de» μετέδωσε πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είναι η βασική εναλλακτική της, σε περίπτωση που δεν αποκτήσει τον Αντονί Μουσάμπα. Ο 19χρονος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του συλλόγου, όμως εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τη Ναϊμέγκεν όπου ανήκει τότε, πάντα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, από το «Mercedes Benz Arena» θα στραφούν στην περίπτωση του νεαρού άσου των «πράσινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα