Δούκας: «Στον ΠΑΟΚ αξίζει διαχρονικά ένα μεγάλο ευχαριστώ (pic)

Δούκας: «Στον ΠΑΟΚ αξίζει διαχρονικά ένα μεγάλο ευχαριστώ (pic)

Gazzetta team
Δούκας: «Στον ΠΑΟΚ αξίζει διαχρονικά ένα μεγάλο ευχαριστώ (pic)

bet365

Oι ευχές του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, με αφορμή την συμπλήρωση 94ων χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου σαν σήμερα το 1926.

«Ο ΠΑΟΚ αξίζει διαχρονικά ένα μεγάλο Ευχαριστώ, επειδή προσδίδει νόημα και ιδεολογικό υπόβαθρο στην ύπαρξη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πιο αναλυτικά:

«Χωρίς ΠΑΟΚ, το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα παρέμενε υπόθεση των τριών του ΠΟΚ, που θα συνέχιζε αυταρχικά και μονότονα την αυτοδιανομή λαφύρων.

Με βασικό όπλο τη δημιουργία, την αυταπάρνηση και το ονειροπόλο πνεύμα του ξεριζωμένου Κωνσταντινουπολίτη, ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του επανάσταση, αποδεικνύοντας στην πράξη πως δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι, αλλά που θες να φτάσεις.

Αρκεί η πίστη, το όραμα, η άρνηση του συμβιβασμού και της εγκατάλειψης της μάχης.

Ιδανικά που ξεφεύγουν από τα στενά αθλητικά πλαίσια, γι αυτό ο ΠΑΟΚ έσπειρε οπαδούς σε όλη την επικράτεια, χωρίς να τους σαγηνεύει με τη λάμψη των διανεμόμενων λαφύρων.

Οπαδούς που πολλαπλασίαζε ακόμα και στα πέτρινα χρόνια, σε συνθήκες που άλλοι θα είχαν εγκαταλείψει.

Για τον ίδιο λόγο, μετατράπηκε σε κίνημα, ιδέα και τρόπο ζωής.

Οι μικρόνοες, ας μείνουν εγκλωβισμένοι στη μιζέρια της απαρίθμησης τίτλων.
Ακόμα κι αν παραβλέψουμε τις μεθόδους εδραίωσης και κατάκτησης τους, τα δικά μας κατορθώματα είναι άπιαστα. Ασύλληπτα, υπερβατικά.

Αδυνατούν να καταλάβουν πως όσες ζωές κι αν ζήσεις ως Γολιάθ, δεν αξίζουν μπρος στο μεγαλείο της στιγμής που θα νοιώσεις Δαυίδ.

Αυτοί άλλωστε έγιναν ή και κατασκευάστηκαν, εμείς γεννηθήκαμε και επιμένουμε να υμνούμε το πνεύμα, σ΄ ένα περιβάλλον που μετρά την ύλη.

Στον ΠΑΟΚ δεν αρκεί ένα τυποποιημένο Χρόνια Πολλά, αξίζει διαχρονικά ένα μεγάλο Ευχαριστώ, επειδή προσδίδει νόημα και ιδεολογικό υπόβαθρο στην ύπαρξη μας…».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED