ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Φαν Λα Πάρα» (vids)

ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Φαν Λα Πάρα» (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Φαν Λα Πάρα» (vids)

bet365

Ο Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα που στην φετινή σεζόν είχε φορέσει την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να απασχολεί την ομάδα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί.

Ειδικότερα η ιστοσελίδα «fcupdate.nl» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον πρώην -πλέον- εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι στην λίστα συλλόγων από Αγγλία, Τουρκία και Ελλάδα, με τους Θεσσαλονικείς να είναι αυτοί που τον τσεκάρουν από την χώρα μας. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε δώσει κοντά 1.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Χάντερσφιλντ, όμως κρίθηκε σκόπιμο ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός και φερόμενος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ να αποχωρήσει. Ο Λα Πάρα είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και σε άλλες θέσεις στην επίθεση. Στον Ερυθρό Αστέρα είχε 16 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Ρατζίβ Φαν Πάρα, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδερφός του μέσου της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, έπαιξε δύο φορές φέτος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό φέτος στους ομίλους του Champions League. Στο πρώτο ματς, στο οποίο οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με σκορ 3-1, ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 61’ (με τον Μποάκι να μπαίνει στο ματς στην θέση του). Στο ματς του δεύτερου γύρου, στο οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς νίκησε με σκορ 1-0 και εξασφάλισε εισιτήριο για το Europa League, είχε μπει ως αλλαγή στο 58’ αντί του Τομανέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα