Ζαμπά: «Δεν σκέφτομαι τη Βραζιλία, το μέλλον μου είναι στην Ευρώπη»

Ζαμπά: «Δεν σκέφτομαι τη Βραζιλία, το μέλλον μου είναι στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Ζαμπά: «Δεν σκέφτομαι τη Βραζιλία, το μέλλον μου είναι στην Ευρώπη»

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην πατρίδα του αναφέρθηκε στις μέρες τις καραντίνας, όσα έχει πετύχει με το «Δικέφαλο» και στο μέλλον του.

Οι μέρες της καραντίνας βρήκαν τον Λέο Ζαμπά στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Βραζιλιάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τα μέτρα που πήρε κατά του κορονοϊού, ενώ όπως τόνισε περνάει τις ώρες στο σπίτι παίζοντας on line βιντεοπαιχνίδια με τη μητέρα του που βρίσκεται στο πλευρό του.

«Είναι μία νέα εμπειρία. Περνάω περισσότερο χρόνο με τη μητέρα μου, κάτι που δεν συνέβαινε έως τώρα, εξαιτίας των παιχνιδιών και των προπονήσεων. Παράλληλα, προπονούμαι στο σπίτι, διαβάζω, παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Η ελληνική κυβέρνηση πήρε πολύ γρήγορα μέτρα και έκλεισε τα πάντα. Όπου και αν πας χρειάζεται να στείλεις sms με έναν κωδικό που αφορά την μετακίνηση σου. Αυτό κάνω και εγώ, όταν πρέπει να πάω στον φυσιοθεραπευτή μου για να πραγματοποιήσω την αποθεραπεία μου, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο μου. Η τελευταία ενημέρωση από την ομάδα έκανε λόγο για επιστροφή στις 24 Απριλίου σε ομαδικές προπονήσεις, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Σ’ ότι αφορά το ποδοσφαιρικό το μέλλον ο 21χρονος επιθετικός ήταν απόλυτος: «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στη Βραζιλία. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μου και όλο αυτό το διάστημα μου κάνει καλό για να κάνω τις ειδικές ασκήσεις που πρέπει. Εξάλλου, εδώ έχω τους γιατρούς μου, που μου δίνουν οδηγίες για όλα. Βέβαια, ανησυχώ για τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται στην πατρίδα μου».

Όσο για τον ΠΑΟΚ και τη μέχρι τώρα παρουσία του είπε: ««Ακόμη και αν κοιτάξεις τους αριθμούς, η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ήταν πολύ καλή. Παρά το γεγονός ότι είμαι μικρός, έπαιξα αρκετά, σκόραρα επτά γκολ, γενικότερα μπορώ να πω ότι ήμουν ένα από τα όπλα της ομάδας. Αυτά που πετύχαμε ήταν ιδιαίτερα σημαντικά για την καριέρα μου και δε θα τα ξεχάσω ποτέ! Ήταν ο πρώτος μου τίτλος στην Ευρώπη, η ομάδα επέστρεφε στην κορυφή μετά από 34 χρόνια. Ήταν όλα τέλεια. Ειλικρινά, σκέφτομαι το ποδοσφαιρικό μου μέλλον αποκλειστικά και μόνο στην Ευρώπη».

SUPERLEAGUE NEWS FEED