Μετά το Πάσχα η έγγραφη απολογία του Σούντγκρεν

Μετά το Πάσχα η έγγραφη απολογία του Σούντγκρεν

Gazzetta team
Μετά το Πάσχα η έγγραφη απολογία του Σούντγκρεν

bet365

Βάσει εσωτερικού κανονισμού, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα πρέπει πρώτα να απολογηθεί στην ΠΑΕ Άρης για τις δηλώσεις του κι αυτό θα γίνει μετά το Πάσχα.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για την ακρίβεια, η ΠΑΕ Άρης θα τον καλέσει σε έγγραφη απολογία καθώς στη συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδικό ΜΜΕ είπε αρκετές ανακρίβειες οι οποίες αφορούν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ειδικά για το τελευταίο οι «κίτρινοι» είναι ενοχλημένοι καθώς στάθηκαν στο πλευρό του ακόμη και σε πράγματα τα οποία δεν προβλέπονταν βάσει του συμβολαίου του.

Επί της ουσίας, Σουηδός θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ομάδα καθώς μετά τις δηλώσεις του για το επίπεδο της συνεργασίας του με τον Μίκαελ Ένινγκ, είναι προφανές ότι οι δύο άνδρες δεν μπορούν να συνυπάρξουν, ενώ προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του προκάλεσαν αρνητική εντύπωση και στους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα