Βέρνμπλουμ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον…»

Βέρνμπλουμ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον…»

Βέρνμπλουμ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον…»

bet365

Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του, αλλά και την επιστροφή του στη δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στη συνέντευξη που παραχώρησε άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, ειδικά λόγω του κορονοϊού και την επιστροφή των ομάδων σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον στο άμεσο μέλλον.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ καν να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζουμε καν αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Η ομάδα μας έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη, αλλά νομίζω ότι θα γίνει επανασχεδιασμός. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Σουηδός μέσος και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε από τον Δεκέμβριο του 2018.

«Το κάταγμα κόπωσης τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν πολύ χειρότερο από πνευματικής άποψης. Ήμουν στον δρόμο της επιστροφής και ένιωθα πολύ δυνατός. Τώρα είναι ήσυχα. Είμαστε σε καραντίνα κι έτσι γυμνάζομαι στο σπίτι μου. Πέρασε περισσότερος από ένας μήνας χωρίς προπόνηση. Πάντως προπονούμαι καθημερινά, κάνοντας τα βασικά, τι άλλο μπορώ να κάνω. Μετά θα παίξω λίγο με την μπάλα στον κήπο. Είναι πραγματικά άσχημο να μην μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο, τώρα που είμαι καλά κι έχω επιστρέψει. Από τον περασμένο μήνα έχω επιστρέψει για τα καλά. Τώρα θα δούμε πότε θα παίξω, δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι αδύνατο να προβλέψω τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα