Χακόμπο: «Όνειρό μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Χακόμπο: «Όνειρό μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χακόμπο: «Όνειρό μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σανς Χακόμπο, δήλωσε πως θα ήθελε να βρεθεί και πάλι στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε στον «Metropolis»:

Για το πού βρίσκεται τώρα και την κατάσταση με τον κορονοϊό: «Δύσκολες στιγμές. Είμαι με την οικογένεια μου μαζί. Τώρα βρίσκομαι στη Βαγιαδολίδ. Συνήθως είμαι στη Μαδρίτη αλλά όλη είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τις μεγάλες πόλεις. Είναι πιο ασφαλές.

Είναι δύσκολη η κατάσταση. Είμαστε σε καραντίνα όπως παντού. Στην Ισπανία έγιναν πολλά και μαζεμένα λάθη. Ήμουν στο Κουβέιτ πριν από 6-7 μήνες και είχε πολλούς ελέγχους. Στην Ισπανία τον τελευταίο μήνα δεν έκαναν τίποτα, κανένα έλεγχο. Πήραν μέτρα πολύ αργά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Για το τι κάνει τώρα: «Πριν χρόνια σταμάτησα λόγω των πολλών τραυματισμών. Τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Σπούδασα για να γίνω προπονητής τερματοφυλάκων και έχω άδεια από την FIFA να είμαι στον πάγκο. Άρχισα σε χαμηλότερες κατηγορίες σε Ισπανία, Δανία, Ινδία, Ταϋλάνδη και τώρα στο Κουβέιτ με Ισπανό προπονητή. Είμαι χαρούμενος».

Για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι το όνειρο μου. Ονειρεύομαι ότι θα γυρίσω κάθε μέρα. Σέβομαι όσους δουλεύουν εκεί. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Άλλος παίρνει τις αποφάσεις. Για μένα θα ήταν ένα όνειρο ευχάριστο».

Για το εάν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Την προηγούμενη περίοδο είδα πολλά παιχνίδια. Είχα περισσότερο χρόνο καθώς δούλευα στην Εθνική Ταϋλάνδης. Φέτος δεν είδα πολλά, αλλά όταν δουλεύεις πρέπει να δεις τους αντιπάλους και να δώσεις πληροφορίες στην ομάδα».

Για τον Πασχαλάκη: «Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Είναι φίλος μου και πριν 10 ημέρες μίλησα μαζί του στο Instagram. Φέτος ξεκίνησε καλά, αλλά ο προπονητής αποφάσισε να τον βάλει στον πάγκο. Νομίζω ότι αυτό κάποιες φορές κάνει καλό. Όλοι οι παίκτες μετά από μια φανταστική σεζόν θεωρούν ότι είναι οι καλύτεροι.

Κάποιες φορές μαθαίνεις πολλά. Τον βλέπω και με θυμάμαι. Βγάζει τη δική μου τρέλα και το πάθος. Αυτό είναι καλό αλλά κάποιες φορές οι ομάδες χρειάζονται άλλα πράγματα, εξαρτάται και από το μοντέλο του προπονητή. Ο Πασχαλάκης κάποια στιγμή χρειάζεται. Άλλες χρειάζεται ο Ζίβκοβιτς. Μπορεί να μάθει. Άρχισε να παίζει ξανά. Νομίζω ότι έμαθα πολλά».

Για τον Μελίσσα: «Χρειάζεται να παίξει στο μέλλον. Να συνεχίσει να έχει καλές εμφανίσεις και το σημαντικότερο είναι να πάρει ευκαιρίες».

Για το εάν μετάνιωσε για τις αντιδράσεις του: «Όντας ποδοσφαιριστής νιώθεις τι κάνεις. Πολλές φορές το μυαλό μου λέει ότι καλύτερα να ήμουν ήσυχος αλλά στο ποδόσφαιρο αντιδράς όπως στον πόλεμο. Δεν θέλεις να σου βάλουν γκολ. Οπότε αντιδράς. Πρέπει να ελέγξεις τον εαυτό του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα