Ολυμπιακός: Ο Χασάν θέλει να μείνει και οι Πειραιώτες το σκέφτονται σοβαρά! (vids)

Ολυμπιακός: Ο Χασάν θέλει να μείνει και οι Πειραιώτες το σκέφτονται σοβαρά! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Χασάν θέλει να μείνει και οι Πειραιώτες το σκέφτονται σοβαρά! (vids)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει πόσο καλά νιώθει στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται σοβαρά να τον αγοράσουν για να τον κρατήσουν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός στο come back του στον Ολυμπιακό έδειξε την εκτελεστική του αξία με γκολ όπως στο διπλό στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα ή το ματς Κυπέλλου με την Λαμία που κρινόταν πρόκριση. Φέτος έχει στους Πειραιώτες 4 γκολ σε 8 αγώνες. Συνολικά στον Ολυμπιακό ως γνωστόν έχει 19 γκολ σε 40 αγώνες.

Ο Αχμέντ Χασάν επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και που είχε προσφέρει και στην προηγούμενη θητεία του στο Λιμάνι.

Εξάλλου έπαιξε τον ρόλο του ότι θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέδρο Μαρτίνς ενώ να θυμίσουμε πως ο Αιγύπτιος δεν πιάνει θέση ξένου. Έχει μεριμνήσει και έχει αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο. Σε ένα πλάνο με τον Χασάν να έχει ρόλο 2ου επιθετικού (εφεδρείας) στο ρόστερ το πρόζεκτ αυτό δείχνει αρκετά ελκυστικό. Στα 27 του άλλωστε ο διεθνής Αιγύπτιος στράικερ είναι ένας παίκτης με καλό όνομα στην Πορτογαλία, που συνεχίζει να έχει και μεταπωλητική αξία.

Φαίνεται από την άλλη πως και οι Πειραιώτες το επιζητούν αυτό. Να διατηρήσουν δηλαδή τον παίκτη στο δυναμικό τους. Έτσι σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν στην αγορά του από την Μπράγκα με τη ρήτρα του να είναι στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα