Ξάνθη: «Στηρίχθηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση μιας επιτροπής»

Gazzetta team
Ξάνθη: «Στηρίχθηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση μιας επιτροπής»

bet365

Η ΠΑΕ Ξάνθη με επίσημη ανακοίνωση της, εξέφρασε τα ερωτήματα της για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσων.

Mετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο -7 και η Ξάνθη στο -12. Οι Ακρίτες μέσω ανακοίνωσης τοποθετήθηκαν επίσημα για την υπόθεση που δεν εκδικάστηκε στην ουσία της, σε πρώτο αλλά και ούτε σε δεύτερο βαθμό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα