Μπαλτάκος: «Η Εφέσεων δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης»

Μπαλτάκος: «Η Εφέσεων δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Η Εφέσεων δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης»

bet365

Για τα επόμενα βήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο εκ των νομικών των «ασπρόμαυρων», Τάκης Μπαλτάκος.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης, όπως υποστηρίζουν οι «ασπρόμαυροι», αλλά κρίνοντας μετά την Πειθαρχική της Λίγκας δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ, ο έμπειρος νομικός είπε στο μιλώντας στο Metropolis 95,5:

«Τώρα διαβάζω την απόφαση γιατί είναι αρκετά μεγάλη, το δευτεροβάθμιο όργανο είπε ότι είναι δεσμευτική και φαίνεται ότι και πάλι δεν μπήκε στην ουσία. Δύο πράγματα είναι σίγουρα, ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει στο CAS και ότι η ποινή θα ισχύσει για φέτος. Εκριναν ότι είναι δεσμευτική η απόφαση και δεν άκουσαν την γνώμη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Επικρατείας ότι η απόφαση δεν θα μπορούσε να ήταν δεσμευτική».

Ενώ πρόσθεσε: «Η βαθμολογία έχει ήδη επικυρωθεί όπως στην κανονική διάρκεια και έχει επιβληθεί η ποινή των 7 βαθμών. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δικάσει το CAS καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την προσφυγή στο CAS, καθώς θα πρέπει να κριθεί στην ουσία. Δεν γίνεται να μείνει ο ΠΑΟΚ με το στίγμα αυτό. Η απόφαση στο τέλος της αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS. Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε στα εγχώρια δικαστήρια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα