Παναιτωλικός: Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο

bet365

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει προγραμματίσει για αύριο να υπογράψει τη σύμβαση και πλέον το εγχείρημα θα περάσει στη φάση της δημοπράτησης

Από τον περασμένο Απρίλιο ο Παναιτωλικός έχει προχωρήσει στην εκπόνηση βελτιωτικών έργων για το γήπεδό του, το οποίο ο Φώτης Κωστούλας αναδιαμόρφωσε πλήρως από το 2005, όταν και ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η προσθήκη σκέπαστρου στην ανατολική κερκίδα (μικρή), κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας Α.Μ.Ε.Α, διαμόρφωση του χώρου όπου τοποθετούνται φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, ανάπλαση της πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των φιλάθλων, αλλά και κατασκευή/ανέγερση εκθεσιακών χώρων.

Πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι και αύριο Μεγάλη Τετάρτη (15/4) θα υπογραφθεί η σύμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε το έργο να μπει στη φάση της δημοπράτησης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED