Ο Μίκαελ Ρένζινγκ περιμένει τον Άρη, τον θέλουν Ένινγκ-Χαριστέας

Ο Μίκαελ Ρένζινγκ περιμένει τον Άρη, τον θέλουν Ένινγκ-Χαριστέας

Ο Μίκαελ Ρένζινγκ περιμένει τον Άρη, τον θέλουν Ένινγκ-Χαριστέας

bet365

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Μίκαελ Ρένζινγκ ανακοίνωσε την απόφαση αποχώρησής του από τη γερμανική ομάδα και περιμένει τον Άρη καθώς θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο 35χρονος Γερμανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην ομάδα του Ντίσελντορφ από τη σεζόν 2013-14. Σε αυτό το διάστημα των επτά χρόνων ανέπτυξε σχέσεις με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, δέθηκε με την Φορτούνα, πλέον όμως αναζητεί μια νέα πρόκληση. Αυτό έγραψε στο μήνυμά του. «Το καλοκαίρι θέλω μια νέα πρόκληση. Βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα κι έχω κίνητρο. Πέρασε υπέροχες στιγμές στη Φορτούνα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με συντρόφευσαν σ’ αυτό το μονοπάτι, ειδικά τους μοναδικούς οπαδούς. Θα έχετε πάντα θέση στην καρδιά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ρένζινγκ έχει αποφασίσει να δοκιμάσει εκτός Bundesliga και για την ακρίβεια θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν εξάλλου ότι η επικοινωνία με τον Μίκαελ Ένινγκ έγινε κατόπιν της πρωτοβουλίας του ίδιου του αθλητή. Πέραν τούτου όμως, ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι η βασική επιλογή τόσο του Μίκαελ Ένινγκ όσο και του Άγγελου Χαριστέα καθώς εκτιμούν την ποιότητά του, το επίπεδο των παραστάσεών του καθώς επίσης και το κίνητρο που έχει και το οποίο τον οδήγησε στην απόφαση αποχώρησης από την Bundesliga.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα