Χιμένεθ: «Περήφανος που προασπίστηκα το έμβλημά σου ΑΕΚάρα»!

Χιμένεθ: «Περήφανος που προασπίστηκα το έμβλημά σου ΑΕΚάρα»!

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Περήφανος που προασπίστηκα το έμβλημά σου ΑΕΚάρα»!

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου το 2018 εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αγάπη του γι' αυτήν ανήμερα των γενεθλίων της.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ανδαλουσιάνος κόουτς, ο οποίος βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι καθώς τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ - Ουάχντα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τις ευχές για τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ, ο οποίος είχε οδηγήσει την Ένωση στην επιστροφή στους τίτλους έπειτα από 24 χρόνια το 2018, δηλώνει πάντα περήφανος για την Ένωση.

«Εύχομαι τα καλύτερα στην ελληνική μου οικογένεια την ΑΕΚ. Χρόνια πολλά! Περήφανος που προασπίστηκα το έμβλημα σου AEKάρα», ήταν το μήνυμα του Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα