Κυριάκος: «Κανείς δεν ξέρει τι είσαι για μένα»

Κυριάκος: «Κανείς δεν ξέρει τι είσαι για μένα»

Gazzetta team
Κυριάκος: «Κανείς δεν ξέρει τι είσαι για μένα»

bet365

Ο Κυριάκος Κυριάκος κλήθηκε να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την «Ημέρα Γιορτής» της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΣ, τις δικές του ευχές για την σημερινή μέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουν στερέψει τα λόγια τιμής και υπερηφάνειας για τον ΠΑΟΚ μας, για το Σύλλογο που έγινε το σπίτι μιας τεράστιας και πολύ δεμένης οικογένειας. Δεν έχουν στερέψει όμως τα συναισθήματα που γεννιούνται κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο, που χειροκροτάς κάποιον με το έμβλημα στο στήθος, που συμμετέχεις σε μια εκδήλωση «ντυμένη» στα ασπρόμαυρα. Στις καλές και τις άσχημες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός. Και μοναδικός για τον καθένα μας. Όλοι μας έχουμε έναν «δικό μας ΠΑΟΚ», έναν «μπιζίμ ΠΑΟΚ» στην καρδιά μας, μαζί με τα βιώματα και τις εμπειρίες μας. Γι’ αυτό κανείς δεν ξέρει τι είσαι για μένα… Χρόνια Πολλά!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα