ΠΑΟΚ: Το πλάνο για εγκαταστάσεις-υποδομές

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για εγκαταστάσεις-υποδομές

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το πλάνο για εγκαταστάσεις-υποδομές

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ένα πλάνο και μια ολοκληρωμένη πρόταση για το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και τη δημιουργία ενός δεύτερου προπονητικού κέντρου.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο ΠΑΟΚ σ’ αυτή την ταραγμένη περίοδο ετοιμάζεται ώστε να βγει στην αγορά για να βρει νέους χώρους, με στόχο τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων, αφήστε που κόντρα στις συνθήκες δεν παρατάει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Η έρευνα για ένα δεύτερο προπονητικό κέντρο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει και αναμένεται να εντατικοποιηθεί προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δεύτερο αθλητικό κέντρο, μετά τη Νέα Μεσημβρία, που θα αφορά κυρίως προπονητικούς χώρους για τις ακαδημίες.

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας η πρώτη ομάδα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο χώρο, οπότε για τις ομάδες των ακαδημιών είναι ένα πρόβλημα το που θα προπονούνται καθημερινά τόσα πολλά παιδιά.

Μέχρι σήμερα αυτό γίνεται σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όμως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να βρεθεί μια οριστική λύση, πρωτίστως για τα τμήματα υποδομών και ακολούθως για την πρώτη ομάδα.

Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μια μελέτη και μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα αφορά τόσο το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όσο και τη δημιουργία ενός δεύτερου προπονητικού κέντρου.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα