Πέλκας: «Τέτοιες στιγμές αντιλαμβανόμαστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία»

Πέλκας: «Τέτοιες στιγμές αντιλαμβανόμαστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία»

Gazzetta team
Πέλκας: «Τέτοιες στιγμές αντιλαμβανόμαστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία»

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας μιλώντας στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr στάθηκε στην αλληλεγγύη που υπάρχει και τόνισε ότι αυτές τις στιγμές αντιλαμβανόμαστε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας.

Ο Δημήτρης Πέλκας αρχικά είπε:

«Στόχος μας είναι να είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε στους συνανθρώπους μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και θα στηριχτεί από πολύ κόσμο αυτή η προσπάθεια. Ήδη έχουμε κινητοποιηθεί και εύχομαι όλο αυτό να βγει σε καλό και να τελειώσει αυτό το πρωτόγνωρο πράγμα που ζούμε. Σαν κράτος αντιδράσαμε πολύ γρήγορα και ο κόσμος είναι σημαντικό να βοηθήσει έστω και το πιο μικρό που μπορεί να δώσει ο καθένας. Υπάρχει αλληλεγγύη και είναι πολύ σημαντική αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να ευαισθητοποιηθούμε όλο και περισσότεροι. Μακάρι να βρεθεί στο τέλος η λύση και να το ξεπεράσουμε».

Για τη ζωή του ποδοσφαιριστή σε καθεστώς καραντίνας, υπογράμμισε: «Είναι κάτι δύσκολο και ξαφνικό. Πόσο μάλλον σε εμάς στους ποδοσφαιριστές που συνηθίζουμε να δουλεύουμε στα… κόκκινα. Αυτό το κλείσιμο στο σπίτι είναι πραγματικά δύσκολο. Προσπαθώ όμως να πάρω τα θετικά από όλο αυτό. Μου λείπουν πράγματα, αλλά πιστεύω πως ελπίζω να πάρουμε τα θετικά γιατί βλέπουμε πόσο σημαντικό είναι που υπάρχει η κοντινή επαφή με τους συνανθρώπους μας. Τώρα καταλαβαίνουμε το τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο σπίτι είναι δύσκολα γι' αυτόν, αλλά προσπαθούμε να κρατιόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Είμαστε κοντά στον κόσμο μέσω του ίντερνετ με διάφορα παιχνίδια και θα το συνεχίσουμε για να τους δίνουμε χαρά έστω και μέσα από το σπίτι».

Για το πρόγραμμά του στο σπίτι, ανέφερε: «Κοιμάμαι αργά το βράδυ πλέον, οπότε ξυπνάω αργότερα. Σηκώνομαι, παίρνω το πρωινό μου, κάνω τη γυμναστική μου και μετά μιλάω με δικούς μου ανθρώπους. Μετά θα φάω μεσημεριανό, θα δω μια ταινία και θα ξανακάνω γυμναστική. Το πρόγραμμα που μου στέλνει η ομάδα το κάνω το πρωί και το απόγευμα κάνω δικό μου έξτρα πρόγραμμα. Το βράδυ πάλι θα δω κάποια ταινία στο Netflix».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα