Ο Μαραθώνιος στήριξης του ΠΣΑΠ και του Gazzetta!

Gazzetta team
Ο Μαραθώνιος στήριξης του ΠΣΑΠ και του Gazzetta!

bet365

Μια βραδιά που νικήσαμε! Μια βραδιά που ξαναβρήκαμε το χαμόγελό μας. Μια νύχτα ελπίδας κι αλληλεγγύης! Ο Τηλεμαραθώνιος του ΠΣΑΠ και του Gazzetta... ένωσε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και έδωσε ένα λιθαράκι βοήθειας στο ηρωικό και δοκιμαζόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης άνοιξε την βραδιά, ένας πρωταθλητής Ευρώπης την έκλεισε. Από τον Καραγκούνη στον Ντέμη και για φινάλε ένα τραγουδάκι από τον Ηλία Βρεττό!

Και φυσικά ο Γιώργος Μπαντής ακούραστος συνεχώς να δίνει, να δίνει, να δίνει. Με μοναδική διάθεση προσφοράς. Η αλληλεγγύη νίκησε είπε ακριβώς στα μεσάνυχτα και κάπως έτσι ήταν! Νίκησε και το χαιρόμαστε όλοι…

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις. Δεκάδες. 65 πρωταγωνιστές ήταν εκεί. Από το σπίτι τους με την βοήθεια της τεχνολογίας βρέθηκαν στο σπίτι του gazzetta και στις καρδιές όλων!

Όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού αθλητισμού, είτε του σήμερα, είτε του χτες με ευχαρίστηση δήλωσε παρούσα στο κάλεσμα του ΠΣΑΠ και του Gazzetta!

Mπορεί η κεντρική ιδέα να ανήκει στο προεδρείο τoυ συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, όμως όπως εύστοχα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς αυτό που συνέβη από το απόγευμα της Παρασκευής στις 6μμ στο gazzetta ως τα μεσάνυχτα ήταν ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πόλο, το χάντμπολ, το tae kwon do, η κολύμβηση και… bonus το τραγούδι!

Όλοι παρόντες στο ιερό κάλεσμα του ΠΣΑΠ και του gazzetta, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό μέρες τώρα όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού υλικού και για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού της χώρας.

Για 6 ώρες, αποδείχθηκε ξανά πως ο αθλητισμός δεν είναι η κόντρα, η γκρίνια, η βία. Είναι η δράση που σταματά τα δάκρυα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαντής.

Είναι η δύναμη που μπορεί να κινήσει τα πάντα. Που μπορεί να σπρώξει τους πάντες προς το καλύτερο. Που ως… αφέτης σε κούρσα 100 μέτρων θα δώσει την εκκίνηση με το πιστόλι για να «τρέξει» όλο αυτό το κίνημα αλληλεγγύης.

Το gazzetta ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ νιώθει για όλα όσα βοήθησε να γίνουν αυτό το βράδυ, της Παρασκευής 3 του Απρίλη. Είτε αφορά μια τεράστια προσφορά, είτε ένα απλό SMS στο 54888 και μια κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα