Super League 1: Η «χρυσή» δωδεκάδα των εξαριών! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Η «χρυσή» δωδεκάδα των εξαριών! (pic)

bet365

Το gazzetta.gr συνεχίζει να αναδεικνύει τους κορυφαίους της λίστας του ελληνικού πρωταθλήματος και σειρά έχει η πρώτη 12άδα των εξαριών, κοινώς των αμυντικών χαφ. Στην πρωτιά της λίστας του transfermarkt ο Μαντί Καμαρά.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ως προς την διάταξη της 11άδας βρισκόμαστε ακόμα στην αμυντική γραμμή και την... σκυτάλη παίρνουν τα εξάρια ή αλλιώς οι αμυντικοί μέσοι. Πρώτος στην λίστα του transfermarkt ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού με τον 2ο Γκιγιέρμε, συμπαίκτη του στους Πειραιώτες, να απέχει αρκετά από τον Αφρικανό ως προς την αξιολόγηση στο οικονομικό σκέλος. Ειδικότερα:

1. ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ 8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Από τους πιο ακριβούς παίκτες συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φέτος στον Ολυμπιακό έχει 39 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ.

2. ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ - 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Ο Βραζιλιάνος χαφ με το ιταλικό διαβατήριο είναι ένα ποιοτικότατο εξαροοκτάρι. Φέτος έχει στον Ολυμπιακό 6 γκολ και 2 ασίστ σε 36 αγώνες.

3. ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΕΣΙΤΙ - 3.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Έχοντας πίσω του θητεία σε Πορτογαλία και Βέλγιο έκανε αρκετά ματς φέτος στον ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός διεθνής κατέγραψε 19 ματς.

4. ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ - 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Συμπαίκτης του Εσίτι και ο 2ος παίκτης του ΠΑΟΚ στην πρώτη τετράδα. Ο Βραζιλιάνος είχε φέτος 22 αναμετρήσεις.

5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ - 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Αρχηγός του Παναθηναϊκού και διεθνής. Φέτος είχε 28 αγώνες με 2 γκολ.

6. ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ - 1.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Γεμάτη η χρονιά φέτος για τον Πορτογάλο χαφ στην ΑΕΚ. Είχε 27 αγώνες με 2 τέρματα.

7. ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ - 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Δεδομένα από τους πιο χαρισματικούς χαφ στην ελληνική Λίγκα και ας μην αξιολογείται τόσο ψηλά. Φέτος στον Άρη είχε 32 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ.

- ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ - 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: Παίκτης με διαρκή προβλήματα τραυματισμών ο Σουηδός χαφ. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στα αγωνιστικά πεπραγμένα του φέτος. Πέρυσι είχε 16 ματς με 1 γκολ.

9. ΑΖΕΡ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΤΖΙΤΣ - 800.000: Γεννημένος στη Βοσνία αλλά γαλουχημένος ποδοσφαιρικά στην Δανία και με δανέζικο διαβατήριο επίσης. Στον Ατρόμητο φέτος είχε 22 ματς με 1 ασίστ.

10. ΜΑΝΤΣΟΝ - 750.000: Συμπαίκτης του Μπουσούλατζιτς. Φέτος είχε 21 συμμετοχές στην ομάδα του Περιστερίου.

11. ΖΟΑΟ ΒΙΚΤΟΡ - 700.000: Ο Βραζιλιάνος εκτός από οκτάρι και εξάρι παίζει και στόπερ. Στον ΟΦΗ φέτος είχε 3 αγώνες και συνολικά έκανε σεζόν με μόνο 14 ματς.

12. ΡΑΟΥΛ ΜΠΑΕΝΑ - 600.000: Ενας ακόμα χαφ του Ατρόμητου. Ο Ισπανός στην διάρκεια της φετινής περιόδου είχε 18 ματς.

- Η φωτογραφία στην Gallery είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα