Ολυμπιακός: Τσούμιτς και Ραντζέλοβιτς έχουν ήδη «χημεία» καθώς έχουν παίξει μαζί! (pics)

Ολυμπιακός: Τσούμιτς και Ραντζέλοβιτς έχουν ήδη «χημεία» καθώς έχουν παίξει μαζί! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τσούμιτς και Ραντζέλοβιτς έχουν ήδη «χημεία» καθώς έχουν παίξει μαζί! (pics)

bet365

Οι δύο Σέρβοι παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό έχουν κοινό αγωνιστικό σημείο επαφής και έχουν συνυπάρξει στην ομάδα της Ραντνίτσκι Νις! Το σημαδιακό παιχνίδι με τον Τσούμιτς να μπαίνει ως αλλαγή του Ραντζέλοβιτς!

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς έχει ήδη πάρει... γεύση από τον Ολυμπιακό. Φέτος έχει 22 αναμετρήσεις στους Πειραιώτες με 3 γκολ και 2 ασίστ. Θεωρείται ένα από τους παίκτες στους οποίους πόνταρε ο Πέδρο Μαρτίνς και ας μην ήταν της πρώτης γραμμής και στους λεγόμενους βασικούς. Εξάλλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση επί της Κρασνοντάρ. Στη Ραντνίτσκι Νις ο Ραντζέλοβιτς είχε καταγράψει 41 συμμετοχές με 7 γκολ και 12 ασίστ.

Ο Τσούμιτς από την άλλη φέτος στη Ραντνίτσκι έχει 23 ματς με 10 γκολ και 2 ασίστ. Στην ομάδα όπου συνολικά έχει 31 αγώνες με 11 γκολ και 3 ασίστ και έχει συνυπάρξει με τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Δύο παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση. Μάλιστα το... κάρμα μεταξύ τους από ποδοσφαιρικής πλευράς είναι τέτοιο πως την σεζόν 2018-2019 ο Τσούμιτς ήταν εκείνος που στο πρώτο του ματς για το σερβικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ραντνίτσκι και το 4-1 με τη Ράντνικ έπαιξε 19 λεπτά ως αλλαγή μπαίνοντας στην θέση του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς! Σε εκείνο το ματς ο Ραντζέλοβιτς είχε δώσει ασίστ ενώ είχε επίσης... σερβίρει γκολ ο άλλοτε ερυθρόλευκος Πέταρ Γκρμπιτς. Ο 22χρονος Ραντζέλοβιτς είναι διεθνής με την U21 της Σερβίας, όπως είναι και ο 21χρονος Τσούμιτς. Ένας Τσούμιτς που παρότι δεν παίζει σε τοπ επίπεδο κάνει μία χρονιά που μπορεί να του δώσει το... εισιτήριο για να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Η ουσία είναι πως οι δύο Σέρβοι γνωρίζονται καλά και στο αγωνιστικό επίπεδο οπότε υπάρχει και η ανάλογη «χημεία».

- Οι φωτογραφίες είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα