Γκόμες: ᾽᾽Δεν σκεφτόμαστε να αφήσουμε τον Ανουάρ στον Παναθηναϊκό᾽᾽

Γκόμες: ᾽᾽Δεν σκεφτόμαστε να αφήσουμε τον Ανουάρ στον Παναθηναϊκό᾽᾽

Νίκος Αθανασίου
Γκόμες: ᾽᾽Δεν σκεφτόμαστε να αφήσουμε τον Ανουάρ στον Παναθηναϊκό᾽᾽

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμες, ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει θέμα επέκτασης δανεισμού του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να επεκτείνουν τον δανεισμό του Ανουάρ, ωστόσο, αυτό δεν έχει παρά ελάχιστες πιθανότητες για να συμβεί. Εκτός από τον ποδοσφαιριστή που θέλει να επιστρέψει στην Βαγιαδολίδ, ξεκάθαρος είναι και ο τεχνικός διευθυντής των Ισπανών, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμες. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, μίλησε στην As και ήταν κάθετος.

«Στον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιασμένοι με τον Ανουάρ, είναι πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις του. Παρ’ όλα αυτά, δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε εκεί για έναν ακόμα χρόνο».

Υπενθυμίζουμε πως στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, υπήρχε ρήτρα 4 εκατομμυριών ευρώ για την αγορά του 26χρονου μέσου, ένα ποσό που προφανώς δεν μπορεί να καλύψει ούτε καν κατά το 1/3 του ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα