Κορονοϊός: Με τηλεδιάσκεψη οι προπονήσεις στον Ατρόμητο (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Με τηλεδιάσκεψη οι προπονήσεις στον Ατρόμητο (vid)

bet365

Έκτακτα μέτρα για την προπόνηση των ποδοσφαιριστών έχει λάβει το τεχνικό επιτελείο Ατρόμητου για την προστασία όλων από τον κορονοϊό.

Εδώ και αρκετές μέρες στον Ατρόμητο πραγματοποιούνται καθημερινά προπονήσεις σε γκρουπ με τη βοήθεια της τεχνολογίας λόγω κορονοϊού έπειτα από ενέργειες και επιτυχημένη οργάνωση όλων των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου. Η οργάνωση που υπήρξε δείχνει πόσο επαγγελματική δουλειά γίνεται στην ομάδα του Περιστερίου, καθώς ήταν αρκετά δύσκολο εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας να μοιραστούν τα απαραίτητα εφόδια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στα προγράμματα λαμβάνουν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες των τριών γυμναστών της ομάδας με το συντονισμό του προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα από την πρώτη μέρα έναρξης του προγράμματος παραδόθηκε από τους φροντιστές στο σπίτι του κάθε αθλητή ξεχωριστά ατομικό υλικό προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος με ελεύθερα όργανα(Λάστιχα, φούσκες ισορροπίας, στρώμα γυμναστικής, μπάλες bosu κλπ), ασκήσεις ατομικής τεχνικής με μπάλα καθώς και ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ικανότητας(tabata, HIGH INTENSITY TRAINING).

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι παίκτες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις καθημερινές τηλεδιασκέψεις λαμβάνουν μέρος και οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που δίνουν της κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για τον Covid-19.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα