Χασάν: «Χρωστάω πολλά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, είναι φανταστικός»

Χασάν: «Χρωστάω πολλά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, είναι φανταστικός»

Gazzetta team
Χασάν: «Χρωστάω πολλά στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, είναι φανταστικός»

bet365

Ο Χασάν Κόκα... έσταξε μέλι για τον προπονητή της Γουλβς λέγοντας πως του χρωστάει πολλά στην καριέρα του.

Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Χασάν συνυπήρξαν στην Ρίο Άβε. Εκεί μάλιστα ο Αιγύπτιος έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα κι ο άνθρωπος που τον έμαθε πολλά σήμερα είναι αντίπαλός του στο Europa League, μιας κι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουλβς.

Ο Χασάν... έσταξε μέλι για τον Σάντο λέγοντας στο «BBC»:

«Μετά από αγώνες και προπονήσεις, η ομάδα περνούσε χρόνο μαζί και αυτό ήταν κάτι που νόμιζε ότι ήταν σημαντικό - θέλει όλοι να είναι ενωμένοι και μερικές φορές κάνει διαφορετικά πράγματα για να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα» και συνέχισε:

«Ήταν πολύ έξυπνοι και γεμάτοι από ιδέες, πάντα σε κάνουν να θέλεις να δουλέψεις. Μερικές φορές οι παίκτες αισθάνονται λίγο τεμπέληδες και ίσως δεν θέλουν να δουλέψουν, αλλά αυτοί σου έδιναν πάντα ώθηση. Ακόμα κι αν εσύ δεν μπορούσες να δεις κάτι στο παιχνίδι σου, θα το εντόπιζαν και θα προσπαθούσαν να σε βοηθήσουν.

Είχε πάντα χρόνο για κάθε παίκτη για να του μιλήσει, για να εξηγήσει, καθώς προσπαθεί πάντα να βγάλει το καλύτερο από όλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που μου είπε ότι για να φτάσω στο κορυφαίο επίπεδο "δεν φτάνει να ονειρεύεσαι μόνο αλλά πρέπει να δουλεύεις για αυτό". Του χρωστάω πολλά, έμαθα πολλά από αυτόν και νομίζω ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα