Γκιγιέρμε: «Πλέον προπονούμαστε μόνο στο σπίτι μας, είμαι πολύ ανήσυχος για τον κορονοϊό»

Γκιγιέρμε: «Πλέον προπονούμαστε μόνο στο σπίτι μας, είμαι πολύ ανήσυχος για τον κορονοϊό»

Gazzetta team
Γκιγιέρμε: «Πλέον προπονούμαστε μόνο στο σπίτι μας, είμαι πολύ ανήσυχος για τον κορονοϊό»

bet365

Ο Γκιγιέρμε σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Βραζιλίας στάθηκε στην κατάσταση λόγω του κορονοϊού και το πόσο τον ανησυχεί.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μεταξύ άλλων ο Γκιγιέρμε σχολίασε για:

Την κατάσταση στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ λυπημένος με αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Βιώνουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πράγματι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και είμαι πολύ ανήσυχος.

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ μπερδεμένη. Το πρωτάθλημα σταμάτησε για τουλάχιστον 10 μέρες και πλέον προπονούμαστε μόνο στο σπίτι μας. Η οδηγία είναι να μείνουμε στο σπίτι και πρακτικά δεν μπορούμε να πάμε έξω να κάνουμε το οτιδήποτε. Τα μοναδικά καταστήματα που είναι ανοικτά είναι τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ και τα νοσοκομεία».

Το τι συμβουλεύει τους Βραζιλιάνους: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και όχι τόσο καλή λόγω του κορονοϊού. Είναι πολύ άσχημη. Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν τελευταία και στη Βραζιλία. Το μόνο που μπορώ να πω στους συμπατριώτες μου είναι να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν».

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα: «Όλοι κάναμε το τεστ την επόμενη μέρα από την γνωστοποίηση ότι προσβλήθηκε ο κ. Μαρινάκης από κορονοϊό. Όλη η ομάδα έκανε τεστ και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα