Ολυμπιακός: Θα ασχοληθεί και πάλι με τον Κασάμι...

Ολυμπιακός: Θα ασχοληθεί και πάλι με τον Κασάμι...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Θα ασχοληθεί και πάλι με τον Κασάμι...

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση Κασάμι και τώρα με την επικείμενη αποδέσμευσή του από τη Σιόν δεν υπάρχουν και τα... εμπόδια του Γενάρη...

Ο 27χρονος πλέον διεθνής Ελβετός μέσος είχε φέτος με τη Σιόν 25 αναμετρήσεις με 12 γκολ και 2 ασίστ. Μένει ελεύθερος μετά τους χειρισμούς της διοίκησης του ελβετικού συλλόγου που απαίτησε περικοπές συμβολαίων αλλιώς έδειχνε την έξοδο στους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός από μέρους του από τον Γενάρη ήθελε τον Κασάμι πίσω και δεν προκύπτει να έχει αλλάξει κάτι... δραματικά από τότε. Η περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι θα απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες και τώρα δεν θα υφίστανται και τα εμπόδια λόγω της Σιόν και της ιδιαιτερότητας του προέδρου της σε διαπραγματεύσεις και άλλα θέματα. Στον Ολυμπιακό - που είχε πρωτοπάει το καλοκαίρι του 2014 - ο Κασάμι πάντως είχε κάνει 66 ματς με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα