Ολυμπιακός: Το report των μεταγραφών του Γενάρη, με διαφορά κορυφαίος ο Χασάν (vids)

Ολυμπιακός: Το report των μεταγραφών του Γενάρη, με διαφορά κορυφαίος ο Χασάν (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το report των μεταγραφών του Γενάρη, με διαφορά κορυφαίος ο Χασάν (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε τρεις προσθήκες στην χειμερινή περίοδο του Γενάρη, εκ των οποίων του βγήκε σε μεγάλο βαθμό η περίπτωση του Αχμέντ Χασάν.

Χασάν, Καφού και Μορ. Τρεις παίκτες από διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές και άλλες αγορές. Ο Ολυμπιακός επένδυσε πάνω στον Καφού διότι τον ήξερε ο Μαρτίνς και το ίδιο έκανε με τον Χασάν. Ο Μορ εμφανίστηκε ως μία εφεδρική λύση για τα άκρα.

Έχοντας φτάσει πλέον στο Μάρτιο και εν μέσω της δύσκολης κατάστασης με τον κορονοϊό έχει το ενδιαφέρον του να δούμε το report των τριών παικτών. Με τον Χασάν πάντως να κάνει διαφορά και ο Ολυμπιακός να έχει διάθεση να τον κρατήσει και του χρόνου.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Ήρθε ξανά στο Λιμάνι ως δανεικός, μόνο που τώρα οι συνθήκες για την αγορά του δείχνουν πιο καλές. Παρότι προερχόταν από τραυματισμό, αποχή και χειρουργείο έκανε για τα καλά την διαφορά. Στην φετινή σεζόν συνολικά έχει 15 αγώνες με 5 γκολ και 1 ασίστ σε 855 λεπτά. Στον Ολυμπιακό ο Χασάν σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει 2 γκολ και σε 3 στο Κύπελλο άλλα 2. Η παρουσία του - όπως έχουμε γράψει ξανά - ήδη κρίνεται πολύ καλή και μπορεί να του δώσει το... εισιτήριο παραμονής και τη νέα χρονιά στους Πειραιώτες.

Στο Κύπελλο ο Χασάν είχε 250 λεπτά συμμετοχής ενώ είχε τεθεί εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 262 λεπτά παρουσίας. Ποσοστό παραμονής: 55%-65%.

ΚΑΦΟΥ: Το διάστρεμμα που υπέστη το τελευταίο διάστημα τον άφησε εκτός. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε ως μία επένδυση και με καλό συμβόλαιο για τα δεδομένα του. Στον Ολυμπιακό δεν έχει προλάβει να παίξει πολύ, παρότι έδειξε κάποια θετικά στοιχεία. Είναι άδικο να κριθεί με μόλις 31 λεπτά σε εναν αγώνα πρωταθλήματος και ένα 90λεπτο στο Κύπελλο. Ειδικά εάν μείνει οριστικά ο Μαρτίνς έχει σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει καθώς εκτός των άλλων έχει και συμβόλαιο. Ποσοστό παραμονής: 60%-65%.

ΕΜΡΕ ΜΟΡ: Και ο Τούρκος διεθνής είχε αρχικά ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε πίσω. Από την άλλη ο Μαρτίνς έδειξε πως δεν τον εμπιστεύεται τόσο. Στον Ολυμπιακό έπαιξε 47 λεπτά σε 2 ματς Κυπέλλου. Δεν έδειξε κάτι... φοβερό αλλά και για εκείνον δεν είναι επαρκές δείγμα. Παρόλα αυτά είναι δανεικός και οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι με το μέρος του. Ποσοστό παραμονής: 35%-45%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα