ΠΑΟΚ: Το «Μένουμε Σπίτι» του Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Το «Μένουμε Σπίτι» του Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Το «Μένουμε Σπίτι» του Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Ένα ακόμα μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ προς τον κόσμο να μείνει στο σπίτι και μερικές εικόνες από το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο σπίτι του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν πάρει ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για όσο διάστημα θα διαρκέσουν τα μέτρα πρόληψης κατά του του COVID-19.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που πριν από την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και των προπονήσεων αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο, ακολουθεί συγκεκριμένο ασκησιολόγιο, με τη βοήθεια του γυμναστή της ομάδας και οικογενειακού φίλου του, Αχιλλέα Ασλανίδη, στο σπίτι του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι συνειδητοποιημένος σε ότι αφορά το θέμα με την εξάπλωση του κορονοϊού, γι’ αυτό και τη Δευτέρα (16/3) όταν ρωτήθηκε από φίλους της ομάδας για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, έδειξε ότι δεν αποτελεί γι’ αυτόν άμεση προτεραιότητα, υποστηρίζοντας πως «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιο, όταν περάσει όλο αυτό που ζούμε, θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα