ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα μπήκε με την ομάδα!

ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα μπήκε με την ομάδα!

ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα μπήκε με την ομάδα!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και την Παρασκευή (13/3) στο γήπεδο και προπονήθηκαν κανονικά σε αναμονή των αποφάσεων που θα ληφθούν το απόγευμα στο Δ.Σ. της Λίγκας.

«Ο κορονοϊός επηρέασε όπως είναι λογικό και το ποδόσφαιρο. Τα περισσότερα πρωταθλήματα και οι αθλητικές διοργανώσεις στον πλανήτη έχουν αναβληθεί. Η Super League θα συνεδριάσει το απόγευμα για το αν θα ξεκινήσουν ή όχι τα Play Offs. Μέχρι τότε όμως η δουλειά στη Νέα Μεσημβρία συνεχίζεται», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι», που θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα της ομάδας ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τη διοργανώτρια αρχή.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Αμπέλ Φερέιρα, που μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, με την προπόνηση στο μεγαλύτερο μέρος της να είναι επικεντρωμένη στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Το ευχάριστο γεγονός έχει να κάνει με την συμμετοχή του Φερνάντο Βαρέλα κανονικά σ’ όλο το πρόγραμμα με την ομάδα, πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Ξάνθη.

Αντίθετα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό. Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα