Παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό η ΑΕΚ σε γραφεία και Σπάτα

Παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό η ΑΕΚ σε γραφεία και Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
Παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό η ΑΕΚ σε γραφεία και Σπάτα

bet365

Απολύμανση στα Σπάτα, ενημέρωση από τον Ίβιτς και το ιατρικό επιτελείο στους παίκτες και πρόγραμμα εργασίας από το σπίτι είναι τα μέτρα που παίρνει η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον κορονοϊό.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή στα Σπάτα με τον Μάσιμο Καρέρα να μην έχει κάποιο νέο πρόβλημα. Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Μπότος ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται εν αναμονή και της επιστροφής του Ολιβέιρα από την Πορτογαλία όπου βρισκόταν για θεραπείες για το πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς.

Την ίδια στιγμή στην ΠΑΕ ΑΕΚ παίρνουν μέτρα λόγω του κορονοϊού. Στα Σπάτα θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα πιθανότατα όταν οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση στους παίκτες και συστάσεις από τον Ίλια Ίβιτς για αποφυγή ταξιδιών στο εξωτερικό και νέα ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο για το τι πρέπει να αποφεύγουν και το πως πρέπει να κινούνται στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα μέτρα παίρνουν και στα γραφεία της ΠΑΕ από τη βδομάδα που έρχεται με πρόγραμμα εργασίας εκ περιτροπής από το σπίτι ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται στα γραφεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα