Play off: Elite διαιτητής στην Τούμπα, Έλληνες στο VAR

Gazzetta team
Play off: Elite διαιτητής στην Τούμπα, Έλληνες στο VAR

bet365

Ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ κατηγορίας Elite ορίστηκε να σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ενώ Λιθουανός θα είναι στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Βούλγαρος στο Άρης-ΟΦΗ.

Ολυμπιακός - Γουλβς με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την πρεμιέρα των play off, ορίζοντας ξένους διαιτητές και στα τρία παιχνίδια.

Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Ιβάν Κρούζλιακ. Ο 36χρονος Σλοβάκος είναι κατηγορίας Elite στην UEFA και έχει σφυρίξει στο παρελθόν τους αγώνες Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19) στο Europa League, Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Europa), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Europa) και Ελλάδα-Λετονία 2-0 (U17, 23/3/11).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης, στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα βρεθεί ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA. Στο παρελθόν είχε διευθύνει το Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14, Europa. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκαςκαι 4ος ο Τζήλος. Στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα.

Στο «Βικελίδης» για το Άρης-ΟΦΗ θα βρεθεί ο 34χρονος Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ, επίσης πρώτης κατηγορίας της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και ως VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Γκαϊτατζή.

Ο Καμπάκοφ σφύριξε φέτος το Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2 για το Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα