Συνάντηση Καρυπίδη-παικτών στον Άρη για κορωναϊό, Playoffs και το οικονομικό

Συνάντηση Καρυπίδη-παικτών στον Άρη για κορωναϊό, Playoffs και το οικονομικό

Συνάντηση Καρυπίδη-παικτών στον Άρη για κορωναϊό, Playoffs και το οικονομικό

bet365

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης έγινε σήμερα (11/3) μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τους ποδοσφαιριστές όπου στο επίκεντρο βρέθηκε ο κορωναϊός, τα Playoffs αλλά και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντί τους.

Η συνάντηση έγινε ασφαλώς παρουσία του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα αλλά και του Μίκαελ Ένινγκ. Σε πρώτη φάση σημειώθηκε ότι άπαντες πρέπει να είναι προσεκτικοί με την πανδημία του κορωναϊου, να αποφύγουν τις εξόδους και γενικώς τα πολυσύχναστα μέρη για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και γενικώς να ακολουθήσου όλους τα μέτρα που έχουν προαναγγελθεί. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα ενόψει της έναρξης των Playoffs του Πρωταθλήματος.

Ακολούθησε συζήτηση για το οικονομικό και τις εκκρεμότητες της ΠΑΕ απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε επίπεδο είσπραξης χρημάτων από εμπορικές συμφωνίες (κατά κύριο λόγο από τη διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων) αλλά και για τη «χασούρα» που θα έχει η ΠΑΕ μέσα από το γεγονός ότι (σε πρώτη φάση) ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ζήτησε την κατανόηση των παικτών και τους διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα