Παναθηναϊκός: «Θέμα» με Νατζ
«Πονοκέφαλος» για τον Γιώργο Δώνη ενόψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ντομινίκ Νατζ ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, αποχώρησε από την προπόνηση και αύριο θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Ούγγρος είναι αμφίβολος.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ινσούα, Πούγγουρας, Αγιούμπ, ενώ ατομικό έκαναν οι Κολοβέτσιος, Κολοβός.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
