Τι ισχύει με τον Μαρινάκη και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού

Τι ισχύει με τον Μαρινάκη και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Τι ισχύει με τον Μαρινάκη και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός σε κοροναϊό. Το ταξίδι στο Λονδίνο και η παρουσία του ισχυρού άντρα στην Αγγλία.

Βαλένθια - Αταλάντα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό ενημερώνοντας ταυτόχρονα πως είναι καλά στην υγεία του!

Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί την διαδικασία που προβλέπεται όπως επίσης και ότι του έχουν συστήσει οι γιατροί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί στο Λονδίνο για την ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ, ωστόσο δεν γύρισε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ελλάδα και την Αθήνα. Για την ακρίβεια μέχρι και αργά χθες το βράδυ, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στην χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα