ΑΕΚ: Συζήτησαν για όλα Ίβιτς και Ντ' Αμίκο!

ΑΕΚ: Συζήτησαν για όλα Ίβιτς και Ντ' Αμίκο!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Συζήτησαν για όλα Ίβιτς και Ντ' Αμίκο!

bet365

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ανδρών, πιθανότατα κλείνει αύριο το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας της Α.Ε.Κ. με τον Καρέρα σε νέα επαφή-ραντεβού παρουσία (ίσως) και του Μελισσανίδη.

Η πρώτη και ίσως σημαντική συζήτηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Μάσιμο Καρέρα έγινε όπως είχαμε σημειώσει νωρίτερα. Έως αργά τα μεσάνυχτα μιλούσαν Ίλια Ίβιτς και ο Αντρέα Ντ' Αμίκο που αποτελεί τον ατζέντη του τεχνικού της Ένωσης.

Αν όλα εξελιχθούν θετικά και στο (πιθανότατα) αυριανό ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών παρουσία ίσως και του Μελισσανίδη, ο οποίος τελικά δεν έδωσε το παρών στη συνάντηση, τότε θα αναμένουμε απλά τις λεπτομέρειες της τελικής συμφωνίας για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επαναλαμβάνουμε αν όλα εξελιχθούν ομαλά μετά και το ραντεβού που έγινε μεταξύ Ίβιτς και Ντ' Αμίκο...

Η συζήτηση αφορούσε εννοείται αποκλειστικά το κομμάτι της έως τώρα συνεργασίας των δύο πλευρών και της επιθυμίας για συνέχιση αυτής (σ.σ.: της συνεργασίας) και μετά το τέλος της σεζόν όπως προβλέπει το συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές αναγνώρισαν ότι η μέχρι τώρα κοινή πορεία έχει αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα