ΑΕΚ: Απόψε το ραντεβού Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα!

ΑΕΚ: Απόψε το ραντεβού Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα!

ΑΕΚ: Απόψε το ραντεβού Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα!

bet365

Στην Αθήνα ο Ιταλός ατζέντης του Μάσιμο Καρέρα προκειμένου να συναντηθεί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ίλια Ίβιτς για το μέλλον της συνεργασίας με τον Ιταλό κόουτς.

Στο πρόσωπο του Μάσιμο Καρέρα η ΑΕΚ έχει βρει τον ιδανικό προπονητή για να συνεχίσει μαζί του τουλάχιστον (και) για την επόμενη σεζόν. Κάτι που έχουν συναποφασίσει άλλωστε οι δυο πλευρές με τη διαφορά ότι όταν έγινε το deal τους τον περασμένο Δεκέμβριο και οι δυο συμφώνησαν να υπάρχει ένα μικρό ποσό που θα τους δίνει τη δυνατότητα να τελειώσουν χωρίς ουσιαστικό κόστος τη συνεργασία τους αν δεν προκύψει η κατάλληλη... χημεία!

Έπειτα από τρεις μήνες μαζί είναι πλέον ξεκάθαρο και για τις δυο πλευρές: επιθυμια και στόχος είναι να πορευτούν μαζί για τον επόμενο χρόνο και ίσως ακόμη παραπάνω. Από την ΑΕΚ είναι σίγουρο πως θα ήθελαν να συνεχίσουν με τον Ιταλό για δυο τουλάχιστον χρόνια και να είναι αυτός που θα δημιουργήσει την Ένωση που έχουν οραματιστεί Μελισσανίδης και Ίβιτς.

Ο Αντρέα Ντ' Αμίκο συνιστά τον ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για αυτόν ακριβώς τον λόγο, να τελειώσει και τυπικά το θέμα με το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών και να προχωρήσουν χωρίς κάποιο πρόβλημα και κυρίως δίχως να επηρεάζεται η δουλειά τους και ειδικότερα του προπονητή.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr είναι προγραμματισμένο για απόψε το ραντεβού μεταξύ των Μελισσανίδη, Ίβιτς και του Ιταλού ατζέντη (ίσως παρουσία και του Καρέρα) για να μπορέσουν όλες οι πλευρές να προγραμματίσουν το μέλλον τους και ειδικότερα το χτίσιμο της ΑΕΚ της επόμενης σεζόν όπως επιθυμεί να γίνει ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα