Μπαλτάκος: «Θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ αν το δικαστήριο μπει στην ουσία»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ αν το δικαστήριο μπει στην ουσία»

bet365

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση με την Ξάνθη, Τάκης Μπαλτάκος, αναφέρθηκε στην έφεση που κατατέθηκε και το τι περιμένουν οι «ασπρόμαυροι».

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/3) την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που θα εκδικαστεί την Πέμπτη (12/3) το απόγευμα στις 18:00.

Ο νομικός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, σε δηλώσεις του επεσήμανε πως αν μπει το δικαστήριο στην ουσία της υπόθεσης, τότε ο «Δικέφαλος» θα δικαιωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5:

«Κατατέθηκε η έφεση και πρέπει να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Οι εφέτες της ΕΠΟ θα μπούνε στην ουσία της υπόθεσης, δικάζουν τρεις εφέτες. Θα παρουσιάσουμε γνωμοδοτήσεις, αυτές οι γνωμοδοτήσεις έχουν βελτιωθεί και έχουν εξελιχθεί, όλα αυτά βέβαια θα γίνουν στο υπόμνημα όχι στην έφεση. Είμαι αισιόδοξος για την υπόθεση γιατί πολυϊδιοκτησία δεν υπάρχει. Αν μπει στην ουσία το δικαστήριο, θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ.

Οι εφέτες δεν επηρεάζονται, τα εφετεία ανατρέπουν αποφάσεις το έχουμε δει αρκετές φορές. Έχει σημασία το σκεπτικό του εφετείου, αν αναστείλει το διοικητικό εφετείο την απόφαση, τότε θα παγώσει».

Για τη συνέντευξη του Πανόπουλου: «Θα πρέπει να δικαστεί η Ξάνθη. Θα πρέπει το δικαστήριο να μπει στην ουσία, αυτό που λέμε και εμείς. Αλλά το ξαναλέω δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία με την κοινή λογική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα