Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο!

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο!

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα είναι κάτοικος Πειραιά για άλλον έναν χρόνο, καθώς ο Γάλλος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, με τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου.

Euroleague με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Στα 35 του χρόνια, ο Ματιέ Βαλμπουενά, διανύει δεύτερη νιότη αποδεικνύοντας πως η... μπάλα χρόνια δεν κοιτά! Ο Γάλλος είναι αυτήν τη στιγμή ο κορυφαίος σε ασίστ στο πρωτάθλημα κι ο πρώτος στην Ευρώπη για το πρώτο δίμηνο του 2020!

Στο Λιμάνι... τρίβουν τα χέρια τους για λογαριασμό τους και λογικό ήταν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο!

Ετσι, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη ένα έτος. Την Πέμπτη έπεσαν και οι υπογραφές ενώ ο Βαλμπουενά δέχθηκε σχεδόν αμέσως τους όρους, δίχως να εγείρει οποιαδήποτε ένσταση επί των οικονομικών θεμάτων. Πάντως ο Ολυμπιακός και ο Βαλμπουενά συμφώνησαν να μπουν μπόνους στο συμβόλαιο του Γάλλου. Μπόνους διαφόρων ειδών όπως επίτευξης στόχων, συμμετοχών, Champions League και προσωπικών επιτευμάτων. Μια σειρά από μπόνους για να μπορεί να έχει πιο καλές απολαβές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα