Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς: Η αλλαγή θέσης που έφερε την... εκτόξευση

Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς: Η αλλαγή θέσης που έφερε την... εκτόξευση

Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς: Η αλλαγή θέσης που έφερε την... εκτόξευση

bet365

Ο Γρηγορίου «μετατόπισε» φέτος τον Σέρβο χαφ στη μεσοεπιθετική τριπλέτα και έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ρεκόρ καριέρας στα γκολ, διανύοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του
Ηταν Γενάρης του 2018 όταν ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς μπήκε στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα. Τότε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε στα μέρη μας για λογαριασμό της ΑΕΛ προερχόμενος από την Λουγκάνο της Ελβετίας και με το «καλημέρα» άφησε πολλές υποσχέσεις. Πώς μας συστήθηκε όμως ο οικονομολόγος από την Κούπριγια; Ως ένα «8άρι» που αρέσκεται να πατά περιοχή.
Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά φέτος τον είδαμε, ως επί το πλείστον, σε νέο ρόλο, αφού τόσο σε 3-5-2 όσο και σε 4-2-3-1 βρίσκονταν στη μεσοεπιθετική γραμμή. Στην πρώτη περίπτωση σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο φορ, ενώ στην άλλη ως «10άρι» ή και ακραίος (π.χ. στην ανατροπή επί του Αρη). Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε το ρίσκο, του άλλαξε θέση και με 7 ματς να απομένουν, διανύει ήδη την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Ηδη βρήκε στόχο 8 φορές και ως ένα βαθμό... θυμήθηκε τα νιάτα του, καθώς πιτσιρικάς ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας στον «ασβέστη». Αν αφαιρέσουμε τα φετινά 23 παιχνίδια της Super League από την επαγγελματική του καριέρα θα δούμε πως αθροιστικά όπου και αν αγωνίστηκε κούνησε 26 φορές πλεκτό σε 273 εμφανίσεις του. Τώρα έχει 8 σε 23 και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Η σούμα λοιπόν βρίσκεται στο «συν», όπως και στην προσωπική του ζωή αφού ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του που βρίσκεται στην Ελλάδα. Αλλωστε η πρόσφατη αφιέρωση μετά το ματς με τον Αστέρα όπου και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Οσο για το μέλλον εκείνο προβάρει ως άρρηκτα συνδεδεμένο με τους «βυσσινί», αφού τον Οκτώβριο ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. Πάντως υπάρχει buy out και με ανάλογη εικόνα στο μέλλον, το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση/κίνηση από κάποιο ενδιαφερόμενο, δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα