Ενας «οικονομολόγος» της μπάλας

Ενας «οικονομολόγος» της μπάλας

Γιώργος Ντυμένος
Ενας «οικονομολόγος» της μπάλας

bet365

Ο Μιλοσάβλιεβιτς της Λάρισας... έκλεψε με το «καλημέρα» τις εντυπώσεις με τη «βυσσινί» φανέλα
Σερβία και αθλητισμός είναι δύο έννοιες που πάνε... πακέτο. Τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό, στη χώρα της βαλκανικής έχουν μεγάλη έφεση προς όλα τα σπορ. Κάπως έτσι λοιπόν, ο ήρωας της ιστορίας μας «κόλλησε» με το... μικρόβιο της μπάλας. Ο λόγος για τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, που ξεχώρισε με τη φανέλα της ΑΕΛ στο ματς με την ΑΕΚ και ήταν εκ των... κύριων λόγων που οι «βυσσινί» πήραν τον βαθμό.
Αν και μεσοεπιθετικός τον είδαμε στον άξονα και τα πήγε εξαιρετικά σε μία όχι και τόσο «γνώριμη», για εκείνον, θέση. Ετσι μας συστήθηκε και με το «καλημέρα», έβαλε τον πήχη ψηλά.
Γεννημένος στη μικρή πόλη Τσούπρια που έχει «σκάρτους» 30.000 μόνιμους κατοίκους, από μικρός αποφάσισε να ασχοληθεί με την «στρογγυλή θεά». Η γενέτειρά του, δεν είναι αυτό που μπορεί να αποκαλεστεί... ποδοσφαιρομάνα. Η μεγαλύτερη αθλητική φυσιογνωμία που έβγαλε ποτέ ήταν ο Ζέλικο Τανάσκοβις, ένας από τους καλύτερους Σέρβους βολεϊμπολίστες, με μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς αγώνες.
Στα 8 του χρόνια βρέθηκε στις ακαδημίες της Ραντνίτσκι Τσούπρια και το 2009, μόλις έγινε 17, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Μλάντοστ Λουτσάνι. Που είναι η «μεγάλη» ομάδα της περιοχής. Τότε συμμετείχε στη 2η κατηγορία της χώρας και ο Μιλοσάβλιεβιτς άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο μικρός ξεχώριζε, με την πάροδο του χρόνου έγινε βασικός και τη σεζόν 2013/14 ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Μλάντοστ, όταν εκείνη κατέκτησε τον τίτλο και ταυτόχρονα, την άνοδο για την SuperLiga της Σερβίας.
Σταδιακά μετατρέπονταν στον ηγέτης της και το 2016/17 η Μλάντοστ πέτυχε κάτι μοναδικό, για τα δικά της δεδομένα. Εξασφάλισε ένα «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς και ο 25χρονος χαφ ήταν εκ των κορυφαίων της, καθώς κατέγραψε 36 συμμετοχές, 7 γκολ και αρκετές ασίστ. Πλέον είχε ανοίξει ο δρόμος για το εξωτερικό. Μετά από μία οκταετία με την ίδια φανέλα (2009-2017), αρχικά βρέθηκε στην ελβετική Λουγκάνο και πλέον στα μέρη μας.
Ο «Ράικο», έτσι τον φωνάζουν γνωστοί και φίλοι, παράλληλα με την μπάλα συνέχισε και τελείωσε τις σπουδές του στα οικονομικά, δείγμα ότι εκτός του ποδοσφαίρου, θέλησε να διευρύνει τις γνώσεις του. Μάλιστα στη Λάρισα θα «κουμπώσει» και λόγο νοοτροπίας. Του αρέσει πολύ η φύση και οι αγροτικές καλλιέργειες. Ετσι δεν μοιάζει τύπος των μεγαλουπόλεων. Αλλωστε θέλει χώρο για το λυκόσκυλό του που είναι η μεγάλη του αγάπη. Η πιο... σωστά, η 2η μεγάλη του αγάπη. Η πρώτη ακούει στο όνομα Μπογιάνα, με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία 3 χρόνια. Και την περιμένει στη θεσσαλική πόλη, μόλις εκείνη βρει κάποιο κενό από τις σπουδές της. Οπως ο Μιλοσάβλιεβιτς, έτσι και η σύντροφός του ασχολείται με τα οικονομικά και το ζευγάρι έχει πολλά κοινά.
Οσο για τον ελεύθερο χρόνο του... Ο μύθος λέει πως όταν ευκαιρεί, μία πλατφόρμα της Sony παίρνει... φωτιά. Κυρίως μάλιστα αν υπάρχει και καλή παρέα.
Αυτός λοιπόν είναι με... πινελιές ο Μιλοσάβλιεβιτς, που ήρθε για να μείνει στα λημέρια μας. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αυτόματα έχει πολλές πιθανότητες να το πετύχει. Είπαμε, κόντρα στην Ενωση άφησε πάρα πολλές υποσχέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα