ΠΑΟΚ: «Επιχείρηση-ανασύνταξη» με ομιλίες και επαφή με Σαββίδη

ΠΑΟΚ: «Επιχείρηση-ανασύνταξη» με ομιλίες και επαφή με Σαββίδη

ΠΑΟΚ: «Επιχείρηση-ανασύνταξη» με ομιλίες και επαφή με Σαββίδη

bet365

Οι προτροπές του Αμπέλ Φερέιρα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, η κουβέντα στην προπόνηση της Καθαρής Δευτέρας και η τηλεφωνική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μπροστά του ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (4/3) στην Τούμπα.

«Διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικά δεδομένα, μεγαλύτερη πρόκληση για την πρόκριση και την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος και εν όψει πλέι οφ», ανέφερε σήμερα (2/3) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια να στείλει προς τα έξω ένα μήνυμα ανασύνταξης.

Το ίδιο έπραξε και ο Αμπέλ Φερέιρα, τόσο μετά το τέλος του αγώνα, όσο και σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας. «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, το ξέρουμε και το βλέπουμε κι εμείς, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να βρούμε αποθέματα και να έχουμε μία καλή εικόνα στον πρώτο ημιτελικό», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, που στηρίζεται από την ιδιοκτησία της ομάδας, κάτι που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο 41χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της ομάδας, αναζήτησε τις αιτίες, επανέλαβε ότι όλοι έχουν ευθύνες για την απόδοση στον αγώνα με την Ξάνθη και προσπάθησε να τους τονώσει ψυχολογικά ενόψει συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα